Esri

In cooperation with Pearco and Päivi Päärni

Espoo, Finland

2017

“Our premises are now much brighter and more energized thanks to Naavas. People gravitate towards working next to the Naavas again and again.”
- Julia Brunila, Account Manager & Terhi Orpana, Controller, Esri

Starting point

The goal at Esri was to create modern premises which support contemporary work practices. The space, which was designed to model an open office, was made to improve cooperation between different teams. However, the increasingly popular open office design also forms a need for division of space for different functions and varying ambiance.

Solution

"When planning the renewal of our premises, our Controller at the time had seen Naavas in many modern offices. Here, Naavas work as excellent room dividers and they have brought a great deal of joy to our employees.
Most of our staff like to spend time outdoors, so it felt natural to bring Naava in as a part of our office.
Our premises are now much brighter and more energized thanks to Naavas.
People gravitate towards working next to the Naavas again and again,” described Julia Brunila, Account Manager and Terhi Orpana, Controller of Esri.

Naavas in the space

Naava One
x
1
Naava Duo
x
5

3 x 800 mm x 2100 mm Naava Duos side by side as room dividers
Two single units of 800 mm x 2100 mm Naava Duos providing cover and working as room dividers at the ends of workstations
Custom-sized 1200mm x 2500 mm Naava One next to workstations

Effect: healthier, happier and more productive workplace for 22 people