Naava & Valmet (01)_high res
Naava & Valmet (5)_high res
Naava & Valmet (4)_high res
Naava & Valmet (3)_high res
Naava & Valmet (6)_high res

Valmet

Järvenpää, Suomi

Valmet halusi alun perin kokeilla Naavoja tietyissä tiloissa, joissa oli havaittu sisäilmaongelmia. Naavoja hankittiin muillekin alueille korvaamaan poistetut multaruukkukasvit. Ilmanpuhtaus ja raikkaus ovat olleet tiloissa Naavojen ansiosta huomattavasti parempia.

Nyt itse sisäilmaongelma on peruskorjauksen yhteydessä poistunut, mutta silti Naavoja haluttiin toimistoihin, taukotiloihin ja neuvotteluhuoneisiin lisää. Tavallisesta toimistoilmasta haluttiin paras mahdollinen.

Valmetille ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys ovat tärkeitä kilpailutekijöitä. Työntekijöiden hyvinvointia halutaan tukea parantamalla työpisteiden ja toimistojen ergonomiaa -  tähän kuuluu myös parempi sisäilmasto ja ilmankosteus. Stressitasot laskevat raikkaassa ilmassa ja oikean vihreän luonnon lähellä.

"Naavoilla on selkeä positiivinen vaikutus ihmisten työviihtyvyyteen ja tilan sisäilmaan. Myös vieraamme ovat kiinnostuneita Naavoista ja niiden toiminnasta. Haluamme myös tukea suomalaisia teknologisia innovaatioita ja tällä tavalla erottua positiivisesti."

 - Heikki Junno, kiinteistöpäällikkö

Lisää raikkaita Naava-tiloja

Kiinnostuitko? Suunnittele oma työtilasi yhdessä asiantuntijoidemme kanssa