Delos

New York, USA

Hyvinvointirakentamisen pioneerina Delos tahtoi luoda New Yorkin pääkonttoristaan malliesimerkin niin ihmisten hyvinvointia ja terveyttä tukevasta kuin kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesta suunnittelusta.

Tilassa on yli 20 Naavaa tarjoamassa raikasta ja kosteutettua ilmaa. Delosin toimistossa korostuvat luonnolliset elementit, kuten vihreys ja luonnonvalo, jotka edistävät työntekijöiden terveyttä, tuottavuutta, sekä onnellisuutta.

 

Lue lisää täältä!

 

Kuvat: ImagenSubliminal

Asiakas

Asiakas: Delos
Sijainti: New York, Yhdysvallat
Tila: Kaksikerroksinen pääkonttori Meatpacking District -alueella

Tila

Pääkonttorin muuttaessa suurempiin tiloihin, Delos tavoitteli uusista tiloistaan kestävän kehityksen ja terveyttä tukevan suunnittelun malliesimerkkiä.

Ratkaisu

Delosin tarpeisiin räätälöidyt Naavat sijoitettiin rakennuksen eri osiin, kuten portaikkoon, avokonttoriin ja kuntosalitiloihin, jossa näyttävät viherseinät parantavat sisäilmaa ja luovat luonnonläheistä tunnelmaa.

Lisää raikkaita Naava-tiloja

Referenssit

Nordic Investment Bank

Pohjoismaiden Investointipankki (Nordic Investment Bank) on Pohjoismaiden ja Baltian maiden omistama kansainvälinen ...

Referenssit

M Moser

Arkkitehti- ja sisustussuunnittelutoimisto M Moserin tilat on toteutettu ihmisten ja ympäristön ehdoilla LEED-, WELL ...

Referenssit

ICT Group

ICT Group on kansainvälinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen hyviä tuotteita ja koulutusta, jotta kaikilla olisi ...

Ota yhteyttä

Inspiroiduitko? Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan oman ratkaisusi!