SEB Naava green walls (6)
SEB Naava green walls (4)
SEB Naava green walls (7)
SEB Naava green walls (5)
SEB Naava green walls (3)

SEB

Helsinki, Finland

Interior architects Gullstén & Inkinen renewed SEB’s premises to cater to the needs of the work community together with SEB’s staff.

SEB wanted to create a workplace worth coming into instead of working from home. The new heart of the workplace was created into the entrance floor, where you can stop and have breakfast with your colleagues or customers. Usually a space like that is only in active use for a fraction of the day. Naavas were brought in to maximize the use of the space.

Read the whole story!

 

“Even though I meet people all the time in my job, I would say that I now have double the amount of conversations here than I used to.”
- Salla Nyqvist, HR Business Partner, SEB 

Customer

Customer: Kirahub
Location: Helsinki, Finland
Space: Open office space and recreational area
Designers: Gullstén & Inkinen

Space

SEB wanted to make its working environment as attractive and comfortable for their employees as possible to encourage collaboration and spending more time in the office.

Solution

Free standing Naava One -models offer privacy to the cafeteria booths while preserving the openness of the space.

More Naava spaces

References

Tikkurila

As the headquarters of Tikkurila moved, new premises were designed. After the renewals, the company realized that by ...

References

Svea Ekonomi

A leading Nordic financial and administrative services provider invests boldly in the well-being of its employees. The ...

References

PUR

The wellness store PUR was founded to offer methods for advancing one’s well-being as purely and naturally as possible. ...

Contact us

Our experts will help design your space, old or new. Our consultation is always free! Send us a message and we will be in touch with you.